NETWITNESS

See Everything. Fear Nothing.

Akselerert trusseloppdagelse og automatisk respons fra endepunktet til skyen
Plattformen NetWitness® er en utviklet SIEM- og XDR-løsning som gir sikkerhetsteamene muligheten til raskt å oppdage, forstå hele omfanget av et kompromiss og automatisk reagere på trusselen før skaden skjer. Med et design som tilpasser forretningskonteksten til sikkerhetsrisiko, lukker NetWitness hullene i teknologiske løsninger og sikrer at IT-sikkerheten er optimalisert og støtter organisasjonens strategiske mål. 
Plattformen leverer bransjens mest komplette synlighet, integrerer logger, nettverksdata og endepunkter, bruker trusselintelligens og analyse av brukeratferd for å oppdage, prioritere, undersøke trusler og automatisere respons. Denne uovertrufne bredden av synlighet og dybde i analyser gjør sikkerhetsanalytikere mer effektive!
Kombinerer synlighet, analyse og automatisering i én enkel løsning
Plattformen NetWitness akselererer trusseloppdagelse og respons ved å samle og analysere data på tvers av flere punkter (logger, nettflyt og endepunkt) og plattformer for databehandling (fysisk, virtuelt og sky) og beriker disse dataene med trusselintelligens og forretningskontekst.

    

RSA NetWitness Platform can help your organization manage cyber attack risk

Aktiviteter

 

Kontakt RSA-teamet hos Infinigate

Har du spørsmål om NetWitness fra RSA? Infinigate hjelper deg gjerne!