Få kontroll på sikkerheten i Office 365

Mange av dagens selskaper har implementert Microsoft Office 365 i sin virksomhet, og med dagens utvidelse av mobile arbeidsplasser har skysikkerhet blitt en prioritet for de fleste organisasjoner.

Å stole utelukkende på tradisjonelle sikkerhetsløsninger, for eksempel å logge på med MFA, kan gjøre deg sårbar for angrep. Med MFA får du bare en sikker pålogging, den autentiserte økten er fortsatt sårbar og kan kapres av nettkriminelle. Det er på tide med en større og mer moderne skysikkerhetsstrategi - Vectra Cognito Detect for Office 365 hjelper deg å oppdage og administrere truslene som din autentiserte sesjon kan bli utsatt for!

Rise in compromised credentials to email accounts

Cloud security failures in the customer's portion of the responsibility model

Breaches taking months or longer to discover

Ønsker du å vite mer om Vectra Cognito for Office 365?

Cognito-plattformen fra Vectra gir deg muligheten til å oppdage skjulte angripere som forsøker å komme inn på en pålitelig måte og vil umiddelbart reagere for å stoppe pågående trusler fra å bli et datainnbrudd. En kritisk del av Cognito-plattformen er Cognito Detect, en plattform som oppdager cyberangrep og jager trusler på den raskeste og mest effektive måten - både i offentlig skyer, private datasenter og konsernmiljøer.


Sjekk ut On-Demand Webinaret fra Vectra. Det tar for seg de siste trusseltrendene i skyen, hvorfor forebyggende løsninger ikke er nok til å stoppe angrep og hvordan Vectra Cognito for Office 365 kan hjelpe deg å stoppe angrep før de skjer.

Les mer

Lær hvordan Vectra fungerer på kun to minutter

Er du klar for å ta kontroll over sikkerheten i Office 365?

Vectra-teamet hos Infinigate hjelper deg gjerne, ta kontakt med oss i dag!
sikkerhet@infinigate.no
Kontakt oss