WatchGuard

SMART SECURITY, SIMPLY DONE

WatchGuard leverer nettverkssikkerhet, sikker Wi-Fi og multifaktorautentisering

I en verden der landskapet for cybersikkerhet er i kontinuerlig utvikling, dukker nye trusler opp hver dag. WatchGuard leverer nettverkssikkerhet, sikker WiFi, avansert klientbeskyttelse, MFA og nettverksintelligens som er enkel å implementere. Deres produkter sørger i dag for at over 80 000 små og mellomstore virksomheters viktigste eiendeler er beskyttet. 

 WatchGuard Webside       WatchGuard Partner Portal       WatchGuard MSP

    

MSP

WatchGuard MSSP spesialiserer seg på forebygging deteksjon og responstjenester som gir total beskyttelse mot de mest avanserte truslene. Gjennom proaktive og reaktive sikkerhetsløsninger, som leveres som en administrert tjeneste, kan du fokusere på det du gjør best, og la de ta seg av alle sikkerhetsbehovene dine, uten å forstyrre den daglige forretningsdriften.

Les mer       MSP Portal

Forventninger 2021

I 2021 og utover spår WatchGuard at nettkriminelle vil finne nye og innovative måter å angripe enkeltpersoner, deres hjem og enheter for å finne en vei til det pålitelige bedriftsnettverket. Den globale pandemien har raskt aksellerert det eksisterende skifte mot eksternt arbeid, der ansatte arbeider utenfor beskyttelsen av bedriftens brannmur. I sin tur vil hackere utnytte sårbarheter som finnes i tomrommet mellom mennesker, deres enheter og bedriftsnettverket. 

Les mer

Hvorfor WatchGuard?

  • Sikkerhet i Enterprise-klasseFor store og små virksomheter. Best-i-klassen-sikkerhet, minus kostnad for løsninger som er kompliserte og vanskelige og implementer.  
  • EnkelhetAlle produktene fra WatchGuard er enkle å konfigurere og implementere og har sentralisert administrering. Sikkerhet er komplekst, men håndteringen behøver ikke å være komplisert. 
  • Klar for fremtidenWatchGuards unike arkitektur gjør at utviklingsteamet raskt og enkelt kan legge til nye, innovative nettverkssikkerhetstjenester.  
  • YtelseWatchGuards plattform leverer rask "throughput" i de situasjonene det er mest fornuftig; med alle sikkerhetstjenester påkoblet. 

WatchGuard Secplicity

Hvordan ser trussellandskapet ut? Populær podcast om sikkerhet, panel som viser hvor mange trusler som fanges opp daglig, per time og per minutt. Materiale til presentasjoner og annen moro kan du finne på WatchGuards nettsted; Secplicity.

Les mer

Aktiviteter

 

KONTAKT VÅRT WATCHGUARD-TEAM

Vincent Thue

Infinigate AS
Team Manager Sales

Nicolas Robertson

Infinigate AS
Team Manager Tech

Bjørn Kjærnstad

Infinigate AS
Order | Administration

+47 41 55 66 06

E-post

+47 92 45 11 80

E-post

+47 97 12 09 81

E-post