WatchGuard ThreatSync:

XDR-løsning som setter IT-sikkerhetsteamet i førersetet

XDR er nå en del av Unified Security Platform® 

Synes du XDR virker kompleks, men forstår at en silobasert sikkerhetstilnærming ikke er nok til å svare på dagens avanserte trusler? 

Den nye ThreatSync XDR integrert i WatchGuards skybaserte Unified Security Platform® leverer skarpe XDR-funksjoner med full synlighet av alle sikkerhetsenheter og muligheten til å sikre at de jobber sammen for å stoppe avanserte trusler. ThreatSync er enkel å bruke og passer for enhver organisasjon uavhengig av størrelse, budsjett og kompleksitet, og tilbyr en kraftig løsning for MSPer som ønsker å utvide sitt tilbud.  

ThreatSync samler raskt inn, integrerer og korrelerer trusseldata fra hele WatchGuards sikkerhetsplattform samt annet sikkerhetsutstyr og genererer automatisk kraftige responstiltak basert på dette. 

 Med bredere hendelseskontekst, avansert samarbeid med data fra hele sikkerhetsstakken og synlighet fra en ende-til-ende-visning, kan sikkerhetsteam handle på trusler og stoppe angrep raskere og mer effektivt enn noen gang før.

 Vil du vite mer om ThreatSync XDR?

Eksempler på funksjoner: 

ThreatSync XDR er en del av WatchGuards skybaserte sikkerhetsplattform og dette gir mange fordeler for både sikkerhetsteam og MSPer som ønsker å utvide tilbudet sitt.

 Samarbeid og kryssdeteksjon gir raskere hendelseshåndtering 
ThreatSync bruker alle WatchGuards nettverkssikkerhetsfunksjoner inkludert EDR. Kryssgjenkjenning av data som samles inn, gir handlingsbar informasjon i sanntid og kraftige automatiserte handlinger. 

 Null konfigurasjon og ingen ekstra kostnad
 ThreatSync er integrert i WatchGuards Unified Security Platform®, noe som reduserer ressurser og tid til å konfigurere og integrere flere separate løsninger internt.

Frigjør tid for sikkerhetsteam 
ThreatSyncs automatiserte trusseldeteksjons- og responsprosess forenkler arbeid og frigjør tid og ressurser for sikkerhetsteam og MSPer. 

 Ensartet sikt og bedre sikt 
Samarbeidsdata flyter fra alt sikkerhetsutstyr samlet i én visning, noe som gir bedre synlighet, kontroll og raskere håndtering av hendelser. 

 Sjekk ut alle funksjonene i ThreatSync XDR-løsningsoversikten eller kontakt oss på Infinigate for å lære mer!

OM INFINIGATE

Infinigate er en distributør med fokus på IT-sikkerhet. For leverandørene i vår portefølje tilbyr vi kvalifisert support, opplæring, markedsføring og salgsstøtte. Vi hjelper deg som forhandler med å utvikle din sikkerhetsvirksomhet. Du som vil vite mer om IT-sikkerhet og ikke er IT-forhandler er også velkommen til å kontakte Infinigate. Vi gir gjerne råd og tips om IT-sikkerhet!


Kontakt oss!