Hvordan kan en SIEM-løsning redusere faren for cyberangrep?

Mange organisasjoner sitter på enorme datamengder fra ulike kilder og etter hvert som datamengden vokser blir sporing enda viktigere. Selskaper bør overvåke, sammenligne og analysere logger med tanke på uautentisert eller uønsket aktivitet. Loggene må behandles sentralt for å skape et best mulig grunnlag for konkret problemløsning og overvåkning. 

En SIEM-løsning (Security Information and Event Management) sørger for akkurat dette. Det å ikke ha en innbruddsalarm kan sammenlignes med å ikke ha SIEM. Uten SIEM kan cyberkriminelle lett unngå å bli oppdaget i nettverk og systemer! 

Markedsledende SIEM-løsning

LogPoint SIEM overvåker milliarder av datainteraksjoner som foregår daglig i en organisasjon. Det kan f.eks være e-post, aktive kataloger og brannmurer. Ved å bruke Big Data-analyse oppdager LogPoint uregelmessigheter og potensielle sikkerhetsrisikoer, oppretter varsler og rapporter som du kan handle ut i fra. Disse rapportene kan også genereres automatisk for revisjonsformål og vil spare tid for ledelsen!LogPoint er en av de klare lederne og leverandørene av SIEM-løsninger. Vi vil være LogPoints verdiskapende distributør i Norge, Sverige og Finland. Samarbeide med LogPoint gjør at vi får ledende SIEM-teknologi i vår leverandørportefølje, og vi ser frem til å styrke posisjonen til LogPoint i markedet og kanalen. LogPoints agressive strategi går hånd i hånd med Infinigate, og sammen med deres lokale team vil vi bringe deres løsninger til markedet, med fokus på cybersikkerhet, compliance, IT-operasjoner og forretningsanalyse - Thomas Hagelid, Managing Director Infinigate Nordics

Kontakt oss      Les mer

Om LogPoint

LogPoint er opptatt av å skape den beste SIEM løsningen i verden. Vi gjør det mulig for organisasjoner å konvertere data til anvendbar kunnskap innenfor understøttende IT-sikkerhet, compliance, IT operasjoner, og forretningsanalyse.

LogPoints moderne SIEM med UEBA gir analyser og ML-drevne automatiseringsfunksjoner som gjør at kundene våre kan bygge, administrere og effektivt transformere virksomhetene sine. Vår lisensieringsmodell er basert på noder i stedet for datavolum. Dette reduserer kostnadene ved å installere en SIEM-løsning on-premise, i skyen eller som en MSSP drastisk. </p><p> LogPoint er enkel å implementere og tilbyr unik time-to-value. Løsningen vår er støttet av en markedsledende supportorganisasjon som er tilgjengelig 24×7 for å hjelpe våre kunder og partnere i hele verden. Mer enn 200 lidenskapelige LogPoint-ansatte i hele Europa, Nord-Amerika og Asia jobber sammen med over 60 sertifiserte partnere, dedikert til å skape forretningsverdi for våre kunder. Ikke ta vårt ord for det: Over 1.000 kunder er enige! Vår tjeneste får konsekvent en 98% score på kundetilfredshet, og vi blir anerkjent av ledende uavhengige bransjeanalytikere. Kontorene vår er lokalisert over hele Europa og i Nord-Amerika. Våre lidenskapelige ansatte oppnår fremragende resultater gjennom konsistent verdiskapning for kunder og prosess-ekspertise. Med mer enn 60 sertifiserte partnere er vi dedikert til å sikre at implementeringene våre overgår forventningene.

Om Infinigate

Infinigate ble grunnlagt i 1996 som den første distributøren for internettløsninger i Europa. Siden årtusenskiftet har Infinigate utelukkende spesialisert seg på distribusjon av bærekraftige it-sikkerhetsløsninger for å beskytte nettverk, servere, enheter, data, applikasjoner og skyløsninger. Med oppkjøpet av acmeo ble sikkerhetskompetansen til gruppen utvidet til sky- og MSSP (Managed Security Service Providing) virksomhet. Som verdiadderende distributør fokuserer Infinigate på sikkerhetsløsninger som krever et høyt nivå av kompetanse og kunnskap. Infinigate tilbyr sine partnere og leverandører en komplett pakke og kompletterer sin produktportefølje med dedikert teknisk kunnskap, markedsføring, salg og profesjonelle tjenester. Etter flere vellykkede markedsinnganger og oppkjøp har Infinigate til hensikt å fortsette sin geografiske ekspansjonsstrategi. I dag har Infinigate Gruppen ca. 450 ansatte og er representert av datterselskaper i 11 europeiske land (Tyskland, Østerrike, Sveits, Storbritannia, Frankrike, Nederland, Belgia, Sverige, Norge, Danmark og Finland). Infinigate dekker dermed mer enn 80% av det vesteuropeiske markedet for cybersikkerhet og har etablert seg som den ledende verdiskapende distributøren for cybersikkerhet i Europa.