Infinigate styrker organisasjonen og har nylig ansatt Gaute Fonneløp og Martine Stolt-Nielsen

I juni signerte Infinigate distribusjonsavtale med Fortinet Norge og samarbeidet fører til videre styrking av Infinigate Norge og får nå to meget dyktige ressurser med inn i organisasjonen.

Både Gaute og Martine skal jobbe som forretningsutviklere, dedikert med Infinigate sin satsning på Fortinet. De vil være ut i kanalen og bistå våre partnere med å drive ny butikk og finne nye forretningsområder.

Etter nærmere 6 år hos forskjellige distributører og leverandører har Gaute Fonneløp valgt å komme tilbake til Infinigate. Gaute har arbeidet med IT-sikkerhet siden 2000 og har blant annet vært innom Merkantildata (Atea), Sophos og flere distributører. Utover det er det mange som kjenner han fra hans forrige periode i Infinigate. Med lang fartstid i bransjen og med god kjennskap til kanalen ser Infinigate fram til å få Gaute om bord igjen fra 1. juli!

Martine Stolt-Nielsen startet sin karriere innenfor salg i 2016 og fant veien inn i IT-bransjen og cyber for ett år siden. «Det har vært ett utrolig kult år i en bransje som er i konstant utvikling. Nå ser jeg fram til å starte i Infinigate hvor jeg vil være med på å utvikle Fortinet-satsningen, og jeg gleder meg til å være med på denne reisen. I samarbeid med Fortinet sitt habile team i Norge, og deres unike Security Fabric som både treffer SMB og Enterprise markedet, er jeg sikker på at vi i Infinigate kommer til å utvikle oss og være med på å sette en ny standard for hvordan vi jobber med Cyber», sier Martine Stolt-Nielsen. Med Martines bakgrunn og drivkraft vil Infinigate styrke det nye samarbeidet med Fortinet og vi gleder oss til hun kommer om bord fra 1. september. 

Infinigate ønsker Gaute og Martine velkommen!

Om Infinigate

Infinigate ble grunnlagt i 1996 som den første distributøren for internettløsninger i Europa. Siden årtusenskiftet har Infinigate utelukkende spesialisert seg på distribusjon av bærekraftige it-sikkerhetsløsninger for å beskytte nettverk, servere, enheter, data, applikasjoner og skyløsninger. Med oppkjøpet av acmeo ble sikkerhetskompetansen til gruppen utvidet til sky- og MSSP (Managed Security Service Providing) virksomhet. Som verdiadderende distributør fokuserer Infinigate på sikkerhetsløsninger som krever et høyt nivå av kompetanse og kunnskap. Infinigate tilbyr sine partnere og leverandører en komplett pakke og kompletterer sin produktportefølje med dedikert teknisk kunnskap, markedsføring, salg og profesjonelle tjenester. Etter flere vellykkede markedsinnganger og oppkjøp har Infinigate til hensikt å fortsette sin geografiske ekspansjonsstrategi. I dag har Infinigate Gruppen ca. 450 ansatte og er representert av datterselskaper i 11 europeiske land (Tyskland, Østerrike, Sveits, Storbritannia, Frankrike, Nederland, Belgia, Sverige, Norge, Danmark og Finland). Infinigate dekker dermed mer enn 80% av det vesteuropeiske markedet for cybersikkerhet og har etablert seg som den ledende verdiskapende distributøren for cybersikkerhet i Europa.