LogPoint utvider produktporteføljen!

LogPoint utvider produktporteføljen etter oppkjøpet!

LogPoint kjøper SecBI, et oppkjøp som gjør at LogPoint kan hjelpe kunder med å forenkle, effektivisere og automatisere sikkerhetsarbeid ved hjelp av SOAR (Security Orchestration, Automation and Response) og XDR (Extended Detection and Response) teknologi.

SOAR er basert på automatisering av rutiner og tiltak som virker i ulike hendelser i stedet for at du eller ditt sikkerhetsteam bygger disse rutinene fra grunnen av. LogPoint tilbyr ferdige maler for ulike hendelser, og det er selvfølgelig også mulig å bygge eller foredle dem.

Å kombinere SecBI med LogPoint SIEM og UEBA vil umiddelbart gi enorm verdi for våre nåværende og fremtidige kunder. Ettersom store og små organisasjoner står overfor de mest kritiske cybertruslene, trenger sikkerhetsteam løsninger som hjelper dem med å bli mer effektive i å beskytte organisasjonen." Jesper Zerlang, administrerende direktør i LogPoint.

Les pressemeldingen

For ytterligere informasjon, kontakt:

Thomas Ludvik Næss
Managing Director, Infinigate AS

thomas.naess@infinigate.no | + 47 99 43 69 66

Ønsker du tilgang til høyoppløselige pressebilder, ta kontakt med vår markedsansvarlig:

Aina Ervik - aina.ervik@infinigate.no | +47 90 27 27 89

Om Infinigate

Infinigate ble grunnlagt i 1996 som den første distributøren for internettløsninger i Europa. Siden årtusenskiftet har Infinigate utelukkende spesialisert seg på distribusjon av bærekraftige it-sikkerhetsløsninger for å beskytte nettverk, servere, enheter, data, applikasjoner og skyløsninger. Med oppkjøpet av acmeo ble sikkerhetskompetansen til gruppen utvidet til sky- og MSSP (Managed Security Service Providing) virksomhet. Som verdiadderende distributør fokuserer Infinigate på sikkerhetsløsninger som krever et høyt nivå av kompetanse og kunnskap. Infinigate tilbyr sine partnere og leverandører en komplett pakke og kompletterer sin produktportefølje med dedikert teknisk kunnskap, markedsføring, salg og profesjonelle tjenester. Etter flere vellykkede markedsinnganger og oppkjøp har Infinigate til hensikt å fortsette sin geografiske ekspansjonsstrategi. I dag har Infinigate Gruppen ca. 450 ansatte og er representert av datterselskaper i 11 europeiske land (Tyskland, Østerrike, Sveits, Storbritannia, Frankrike, Nederland, Belgia, Sverige, Norge, Danmark og Finland). Infinigate dekker dermed mer enn 80% av det vesteuropeiske markedet for cybersikkerhet og har etablert seg som den ledende verdiskapende distributøren for cybersikkerhet i Europa.