Nok et rekordår: Infinigate viser sterk vekst for 15. år på rad

Infinigate Group økte salget til 650 millioner euro iløpet av det siste regnskapsåret. Den store veksten i skytjenester og administrerte tjenester (MSP) i tillegg til økning innen segmentet midtmarkedet viser at det strategiske fokuset har vært viktig.

Regnskapsåret 2020/2021 (1. april 2020 - 30. april 2021) var nok et rekordår for Infinigate. For femtende året på rad viser Infinigate sterk vekst. For femten år siden omsatte gruppen for 18 millioner euro. Takket være sterk organisk vekst i kombinasjon med sporadiske oppkjøp har Infinigate befestet sin posisjon som Europas ledende distributør av verdiskapende tjenester innen cybersikkerhet.

Veksten i skytjenester / MSP og innen midtmarkedet var klart over gjennomsnittet i markedet med hele 24% sammenlignet med året før. Behovet for cybersikkerhetsløsninger øker drastisk som følge av den raskt akselererende digitaliseringen.

I begynnelsen av 2021 kjøpte investeringsselskapet Brigepoint aksjer i Infinigate og erstatter dermed H.I.G som en strategisk partner. Før det hadde H.I.G støttet Infinigates bratte vekst i over 4 år. Bridgepoint vil nå støtte Infinigate i ytterligere ekspansjon, i tillegg til de 11 eksisterende datterselskapene rundt om i Europa.

Infinigate-gruppen vil fortsette å fokusere på geografisk ekspansjon og gjøre ytterligere oppkjøp for å nå ut til flere mennesker, samt øke vår verdi for sikkerhetsleverandører som ønsker å nå markedet. 

"Våre leverandører spør stadig om vi skal ekspandere geografisk fordi de setter pris på vårt dedikerte fokus og forretningsstrategi og kvaliteten vi leverer. Vi lykkes rett og slett med å tilføre verdi til virksomhetene deres, så vel som til våre kunder, IT-forhandlerne," sier Klaus Schlichtherle, CEO hos Infinigate Group. "Vi vil derfor, stadig mer intensivt, vurdere egnede kandidater, delvis i Europa, men også utenfor," fortsetter Schlichtherle.

Mer informasjon:

Klaus Schlichtherle, CEO Infinigate Group

E-post

For ytterligere informasjon, kontakt:

Thomas Ludvik Næss
Managing Director, Infinigate AS

thomas.naess@infinigate.no | + 47 99 43 69 66

Ønsker du tilgang til høyoppløselige pressebilder, ta kontakt med vår markedsansvarlig:

Aina Ervik - aina.ervik@infinigate.no | +47 90 27 27 89

Om Infinigate

Infinigate ble grunnlagt i 1996 som den første distributøren for internettløsninger i Europa. Siden årtusenskiftet har Infinigate utelukkende spesialisert seg på distribusjon av bærekraftige it-sikkerhetsløsninger for å beskytte nettverk, servere, enheter, data, applikasjoner og skyløsninger. Med oppkjøpet av acmeo ble sikkerhetskompetansen til gruppen utvidet til sky- og MSSP (Managed Security Service Providing) virksomhet. Som verdiadderende distributør fokuserer Infinigate på sikkerhetsløsninger som krever et høyt nivå av kompetanse og kunnskap. Infinigate tilbyr sine partnere og leverandører en komplett pakke og kompletterer sin produktportefølje med dedikert teknisk kunnskap, markedsføring, salg og profesjonelle tjenester. Etter flere vellykkede markedsinnganger og oppkjøp har Infinigate til hensikt å fortsette sin geografiske ekspansjonsstrategi. I dag har Infinigate Gruppen ca. 450 ansatte og er representert av datterselskaper i 11 europeiske land (Tyskland, Østerrike, Sveits, Storbritannia, Frankrike, Nederland, Belgia, Sverige, Norge, Danmark og Finland). Infinigate dekker dermed mer enn 80% av det vesteuropeiske markedet for cybersikkerhet og har etablert seg som den ledende verdiskapende distributøren for cybersikkerhet i Europa.