Check Point Harmony


Sikrer organisasjonens brukere og deres tilganger.
Under årets CPX lanserte Check Point både nye produkter og en rebranding av allerede eksisterende produkter. En av nyhetene er Harmony som allerede scorer høyt på diverse tester. Med Harmony sin total-pakke sikrer du nå brukere hvor enn de måtte befinne seg med tilgang til lokale ressurser, applikasjoner og Internett uten at det går utover ytelsen og opplevelsen for brukeren.

Om Harmony-porteføljen

Det å beskytte dagens hybride arbeidsmåte krever uendelige sikkerhetsfunksjoner på tvers av brukerenheter, applikasjoner og nettverk. Check Point Harmony forener 6 skybaserte sikkerhetsprodukter for å holde deg 100% trygg. Uansett hvor du kobler deg fra, uansett hva du kobler til, og uansett hvordan du kobler deg til.
Harmony Connect (SASE)

Mobilitet er kommet for å bli. Det vil si at brukere kan være påkoblet bedriftens datasenter og SaaS-applikasjoner fra hvor som helst i verden. Hvordan sikrer mann trafikken som nå går utenfor datasenterets sikkerhetsporter? Check Point Harmony Connect omdefinerer SASE (Secure Access Service Edge) ved å gjøre det enklelt å få tilgang til bedriftsapplikasjoner, SaaS og Internett for enhver bruker, fra hvor som helst - uten at det går på bekostning av sikkerheten.

Du kan lære mer om Check Point Harmony Connect i denne brosjyren som tar for seg dette emnet. 

Last ned PDF

Harmony Endpoint

En komplett sikkerhetsløsning for endepunkter. Løsningen er bygget for å beskytte brukerens PCer og bærbare datamaskiner mot dagens komplekse trussellandskap.

  • Beskytter endepunkter mot de mest forestående truslene som ransomware, phishing og malware - Full endepunktsbeskyttelse!
  • Den raskeste gjennopprettingen slik at man raskt kan tilgjengeliggjøre og minimere utfallet av datainnbrudd med autonom deteksjon og respons.

Harmony Browse

Sikker surfing - Aktiver en sikker, rask og privat nettleseropplevelse med bransjens første nettleserbeskyttelse som inspiserer 100% av SSL-trafikken

  • Blokkerer nedlastning av skadelig programvare
  • Blokkerer phishing-angrep og gjennbruk av bedriftens legitimasjon
  • Blokkerer tilgang til nettsteder som anses som upassende av selskapets egne policyer
Harmony Email & Office

Fullstendig beskyttelse for Office 365 og G Suite.

  • Blokkerer sofistikerte phishing-angrep
  • Blokkerer skadelig programvare uten å påvirke produktiviteten
  • Beskytter sensitiv forretningsdata (DLP)
  • Forhindrer kontoovertakelse


Harmony Mobile

Sørg for at bedriftsdataene dine er sikret ved å sikre ansattes mobile enheter på tvers av alle angrepsvektorer: applikasjoner, nettverk og operativsystemer. Passer perfekt inn i ditt eksisterende mobilmiljø, distribueres og skaleres raskt og beskytter enheter uten å påvirke brukeropplevelsen eller personvernet. Les mer

Harmony 360º - brukerbeskyttelse mot alle angrepsvektorer

Enten det er et phishing-forsøk, et ondsinnet vedlegg til e-post eller null-dagers ransomware, beskytter Harmony brukere mot alle cybertrusler, på tvers av alle angrepsvektorer. Drevet av revolusjonerende AI-motorer og bransjens mest omfattende informasjon om trusler, stopper Harmony angrep før de skjer.

Jarle Nilsen

Team Manager Sales

+47 40 87 15 10

E-post

Carl Jansson

Business Development Manager

+47 97 57 37 34

E-post

Alexander Beck

Business Development Manager

+47 96 62 00 66

E-post

Aktiviteter