Infinigate setter økt fokus på skysikkerhetstjenester og abonnementsbasert cybersikkerhet

Infinigate, en leder innen distribusjon av verdiøkende IT-sikkerhet, investerer i å intensivere fokuset på skyvirksomhet og abonnementsbaserte tjenester innen cybersikkerhet.

Som Klaus Schlichtherle, administrerende direktør i Infinigate Group, tidligere annonserte, er gruppens fokus på å ekspandere både geografisk og omsetningsmessig. "Våre leverandører spør oss hele tiden om vi bør utvide geografisk fordi de setter pris på vårt dedikerte fokus og vår forretningsstrategi og den kvaliteten vi leverer. Vi lykkes med å tilføre verdi til deres virksomhet så vel som virksomheten til våre kunder og IT-forhandlere", sier Klaus Schlichtherle. 

I tillegg til å fokusere på geografisk ekspansjon, investerer Infinigate nå i å øke sitt forretningsfokus på skysikkerhet og abonnementsbaserte tjenester innen cybersikkerhet. For å lede arbeidet og den offansive innsatsen for å nå omsetningsmålet på € 1,5 milliarder innen 2024, har Infinigate ansatt Julien Antoine som Chief Business Development Officer og utnevnt Andreas Bechtold til Chief Revenue Officer. Begge har solid og lang erfaring med å utvikle og utvide IT-sikkerhetsmarkedet i Europa.

Du kan lese hele pressemeldingen her: https://www.infinigate.com/News/Infinigate-Group-names-two-new-executives-to-lead-1.5-billion-growth-drive/

For ytterligere informasjon, kontakt:

Thomas Ludvik Næss
Managing Director, Infinigate AS

thomas.naess@infinigate.no | + 47 99 43 69 66

Om Infinigate

Infinigate ble grunnlagt i 1996 som den første distributøren for internettløsninger i Europa. Siden årtusenskiftet har Infinigate utelukkende spesialisert seg på distribusjon av bærekraftige it-sikkerhetsløsninger for å beskytte nettverk, servere, enheter, data, applikasjoner og skyløsninger. Med oppkjøpet av acmeo ble sikkerhetskompetansen til gruppen utvidet til sky- og MSSP (Managed Security Service Providing) virksomhet. Som verdiadderende distributør fokuserer Infinigate på sikkerhetsløsninger som krever et høyt nivå av kompetanse og kunnskap. Infinigate tilbyr sine partnere og leverandører en komplett pakke og kompletterer sin produktportefølje med dedikert teknisk kunnskap, markedsføring, salg og profesjonelle tjenester. Etter flere vellykkede markedsinnganger og oppkjøp har Infinigate til hensikt å fortsette sin geografiske ekspansjonsstrategi. I dag har Infinigate Gruppen ca. 450 ansatte og er representert av datterselskaper i 11 europeiske land (Tyskland, Østerrike, Sveits, Storbritannia, Frankrike, Nederland, Belgia, Sverige, Norge, Danmark og Finland). Infinigate dekker dermed mer enn 80% av det vesteuropeiske markedet for cybersikkerhet og har etablert seg som den ledende verdiskapende distributøren for cybersikkerhet i Europa.