Møt Hanna Lidal, ny Markedskoordinator hos Infinigate!

Infinigate har nylig ansatt Hanna Lidal og er veldig glade for å styrke teamet ytterligere. Hanna har tidligere jobbet med salg- og service hos SATS, samt vært assisterende butikksjef i Varner. Hun skal jobbe 50% hos Infinigate som Markedskoordinator da hun for tiden studerer hun på BI og er på sitt siste semester i Bacheloren Digital kommunikasjon og markedsføring.

«Vi i Infinigate er utrolig heldig som har fått om bord en ung og energisk kvinne med mye driv. Det at hun i tillegg er under utdannelse gjør at vi får tilgang til fersk fagkunnskap og kan lære av henne slik at vi holder oss relevante ute i markedet» - Thomas Ludvik Næss, administrerende direktør hos Infinigate.


Vi i Infinigate ønsker henne velkommen og gleder oss til å vokse sammen med henne!


Vi er et selskap i stadig vekst, og alltid på utkikk etter nye talenter. Har du lyst til å bli en del av vårt team?

Om Infinigate

Infinigate ble grunnlagt i 1996 som den første distributøren for internettløsninger i Europa. Siden årtusenskiftet har Infinigate utelukkende spesialisert seg på distribusjon av bærekraftige it-sikkerhetsløsninger for å beskytte nettverk, servere, enheter, data, applikasjoner og skyløsninger. Med oppkjøpet av acmeo ble sikkerhetskompetansen til gruppen utvidet til sky- og MSSP (Managed Security Service Providing) virksomhet. Som verdiadderende distributør fokuserer Infinigate på sikkerhetsløsninger som krever et høyt nivå av kompetanse og kunnskap. Infinigate tilbyr sine partnere og leverandører en komplett pakke og kompletterer sin produktportefølje med dedikert teknisk kunnskap, markedsføring, salg og profesjonelle tjenester. Etter flere vellykkede markedsinnganger og oppkjøp har Infinigate til hensikt å fortsette sin geografiske ekspansjonsstrategi. I dag har Infinigate Gruppen ca. 450 ansatte og er representert av datterselskaper i 11 europeiske land (Tyskland, Østerrike, Sveits, Storbritannia, Frankrike, Nederland, Belgia, Sverige, Norge, Danmark og Finland). Infinigate dekker dermed mer enn 80% av det vesteuropeiske markedet for cybersikkerhet og har etablert seg som den ledende verdiskapende distributøren for cybersikkerhet i Europa.