YubiKey 5C NFC er nå tilgjengelig!

Yubico, den ledende leverandøren av sikkerhetsnøkler for Hardware-autentisering kunngjorde i september at YubiKey 5C NFC er tilgjengelig. Dette er den første sikkerhetsnøkkelen med to USB-C og NFC-tilkoblinger, i tillegg til flere autentiseringsprotokoller, inkludert PIV for pålogging av smartkort!

Les mer om hvorfor kundene dine vil elske YubiKey 5C NFC.

Les pressemelding

Om Yubico:

Yubico setter nye globale standarder for enkel og sikker tilgang til datamaskiner, mobile enheter, servere og online-kontoer.

Selskapets oppfinnelse, YubiKey, leverer sterk HW-beskyttelse, med en enkel berøring, på tvers av en rekke IT-systemer og online-tjenester. YubiKSM, Yubicos HW-sikkerhetsmodul, beskytter sensitive data som er lagret på serverne.

Yubico er en ledende bidragsyter til protokoller som bla. FIDO2 og WebAuthn, og selskapets teknologi blir distribuert og elsket av 9 av de 10 største internettaktørene og av millioner av brukere i 160 land.

Yubico ble grunnlagt i 2007 og er privateid med kontorer i Sverige, Storbritannia, Tyskland, USA, Australia og Singapore. Ønsker du mer informasjon, besøk yubico.com 

Om Infinigate

Infinigate er et selskap som jobber med distribusjon av IT-sikkerhetsprodukter til IT-forhandlere. Infinigate har en innovativ og markedsledende portefølje, og fokuserer på å bygge stabile og langsiktige relasjoner med forhandlere og leverandører. Infinigate ble grunnlagt i 1996 som den første distributør av internettløsninger i Europa. Siden 2002 har Infinigate hatt fokus på distribusjon av bærekraftige it-sikkerhetsløsninger for å beskytte nettverk, servere, enheter, data, applikasjoner, samt skyløsninger. Som verdiadderende distributør fokuserer Infinigate på sikkerhetsløsninger som krever et høyt nivå av kompetanse og kunnskap. Infinigate tilbyr sine partnere og leverandører en komplett pakke og kompletterer sin produktportefølje med dedikert teknisk kunnskap, markedsføring og salg. Infinigate konsernet i dag ca 300 ansatte og opererer i 10 europeiske land; Tyskland, Storbritannia, Frankrike, Sveits, Nederland, Østerrike, Danmark, Sverige, Finland og Norge. Infinigate dekker over 80% av markedspotensialet for IT-sikkerhet i det vestlige Europa og det etablerer Infinigate som en ledende europeisk verdiadderende distributør av IT-sikkerhet.