Yubico lanserer YubiKey med biometrisk autentisering!

I dag kunngjorde Yubico, ledende leverandør av sikkerhetsnøkler at den generelle tilgjengeligheten av YubiKey Bio-serien er her! Dette er den første i YubiKey-serien som støtter fingeravtrykksgjennkjenning for sikker passordløs innlogging og andre faktorinnlogginger. 


YubiKey Bio-serien er bygget for biometrisk autentisering av enheter, og støtter moderne FIDO2/WebAuthn- og U2F-protokoller. Både for USB-A og USB-C. YubiKey Bio er tilgjengelig for kjøp i vår webshop i dag!

Ønsker du å vite mer om YubiKey Bio-serien fra Yubico? Ta kontakt med Infinigate, les pressemeldingen fra Yubico eller les mer på vårt nettsted!

Offisiel pressemelding      Mer om Yubico Bio


For ytterligere informasjon, kontakt:

Thomas Ludvik Næss
Managing Director, Infinigate AS

thomas.naess@infinigate.no | + 47 99 43 69 66

Ønsker du tilgang til høyoppløselige pressebilder, ta kontakt med vår markedsansvarlig:

Aina Ervik - aina.ervik@infinigate.no | +47 90 27 27 89

Om Infinigate

Infinigate ble grunnlagt i 1996 som den første distributøren for internettløsninger i Europa. Siden årtusenskiftet har Infinigate utelukkende spesialisert seg på distribusjon av bærekraftige it-sikkerhetsløsninger for å beskytte nettverk, servere, enheter, data, applikasjoner og skyløsninger. Med oppkjøpet av acmeo ble sikkerhetskompetansen til gruppen utvidet til sky- og MSSP (Managed Security Service Providing) virksomhet. Som verdiadderende distributør fokuserer Infinigate på sikkerhetsløsninger som krever et høyt nivå av kompetanse og kunnskap. Infinigate tilbyr sine partnere og leverandører en komplett pakke og kompletterer sin produktportefølje med dedikert teknisk kunnskap, markedsføring, salg og profesjonelle tjenester. Etter flere vellykkede markedsinnganger og oppkjøp har Infinigate til hensikt å fortsette sin geografiske ekspansjonsstrategi. I dag har Infinigate Gruppen ca. 450 ansatte og er representert av datterselskaper i 11 europeiske land (Tyskland, Østerrike, Sveits, Storbritannia, Frankrike, Nederland, Belgia, Sverige, Norge, Danmark og Finland). Infinigate dekker dermed mer enn 80% av det vesteuropeiske markedet for cybersikkerhet og har etablert seg som den ledende verdiskapende distributøren for cybersikkerhet i Europa.