Tenk IT-sikkerhet - Det har aldri vært viktigere

Cyberkriminelle finner stadig nye måter å utnytte teknologier på for å bryte seg inn i selskapers nettverk - skal man jobbe trygt på den moderne arbeidsplassen er det viktig å bevisstgjøre de ansatte på det gjeldende trusselbildet og la alle ta en del av sikkerhetsansvaret.

Her hos Infinigate tenker vi sikkerhet hele året og vi står klar for å hjelpe deg som forhandler å utvikle din sikkerhetsvirksomhet. Tenk IT-sikkerhet og la oss bistå deg på veien mot økt kompetanse og bevissthet rundt IT-sikkerhet hos deg og dine kunder - Vi er her for deg!


Kontakt oss

Sosiale aktiviteter

Vil du bygge tettere relasjoner med dine kunder? Infinigate har lang erfaring med å arrangere sosiale aktiviteter, på vegne av og sammen med våre partnere. Vi hjelper dere med alt fra organisering til praktisk gjennomføring!

Call-Out-Day

Har dere behov for bistand med å ringe kunder? Vi i Infinigate bistår gjerne deg som partnere med utgående salgsaktiviteter, og kan være behjelpelig med å skaffe nye kunder, kundemapping og mersalgsaktivitet. La oss sammen ringe kundene, hos dere, her på Lysaker eller fra hver vår lokasjon.

Teknisk Workshop

Ønsker ditt team å øve på å forhindre et fullskala cyberangrep, eller oppleve hvordan det er å sitte på den andre siden og faktisk være hackeren? I samarbeid med leverandørene våre setter vi opp workshops for deg og dine kunder. Hos deg, i våre lokaler eller virtuelt. 

Kurs

Visste du at Infinigate er autorisert kurssenter? Det å kunne bidra til økt faglig kompetanse er en viktig del av vår leveranse som verdiøkende distributør. Vi organiserer kurs for deg og dine kunder med Check Point, Trend Micro, SonicWall, Sophos, Vectra Networks, MobileIron, Entrust Datacard og OneSpan (Vasco).

Les mer

Lunch & Learn

Ønsker du og teamet ditt faglig påfyll? La sikkerhetsekspertene hos Infinigate skreddersy en gjennomgang av nye teknologier, løsninger eller produkter for ditt team. Vi inviterer gjerne til fysisk møte i våre lokaler på Lysaker, hos dere, eller virtuelt.

Vil du tenke IT-sikkerhet?

Kanskje et uforpliktende møte hvor vi planlegger neste steg i vårt IT-sikkerhetssammarbeid? Infinigate er her for deg og vi kan bistå deg med både salg- og markedsaktiviteter. Ta kontakt med oss i dag!
sikkerhet@infinigate.no
Kontakt oss