SecurEnvoy

Sikrer identiteter, tilgang, enheter og data - GLOBALT!

SecurEnvoy sin enkle, men effektive tilnærming for å sikre identiteter, tilgang, enheter og data globalt, maksimerer beskyttelse og forsvar av viktige forretningsmessige eiendeler. SecurEnvoy tilbyr en rekke løsninger, inkludert Identity Access Management, Multi-Factor Authentication, Data Loss Prevention og Data Discovery Essentials.

Webinar med Infinigate og SecurEnvoy

21. oktober, kl. 14.00, ønsker Infinigate velkommen til webinar med SecurEnvoy. Her vil Data Loss Prevention-eksperten, Ben Norris fra SecurEnvoy fortelle deg hvorfor det er viktig at kundene dine kjenner sine data!

SecurEnvoy gjør Password Reset enkelt!

Det mange cybersikkerhetsrisikoer å ta hensyn til og de fleste er varianter av kjente angrep og brudd, men med en ny vri. Men det å miste passordet sitt eller låse deg selv ut av et system, kan gå ubemerket hen. Alle har gjort det minst en gang, og ingenting er mer frustrerende. Les hvordan Password Reset fra SecurEnvoy gjør det enkelt!

Cyber Wars med SecurEnvoy

I 2021 må bedrifter beskyttes mer enn noensinne, men hvordan gjør man det uten å vite hvilke trusler som kommer mot deg? Bli med i webinarserien Cyber Wars fra SecurEnvoy hvor du får en solid forståelse av hvordan cybertrusler ser ut i dag og hva du kan gjøre for å beskytte selskapet. Episode 3 går live 26. oktober, kl. 14.00. Du kan også se tidligere episoder på opptak!

Roadmap-kampanje!

SecurEnvoy har lenge vært en pioneer innen løsninger for Tokenless Authentication og multifaktorautentisering (MFA). Men, visste du at SecurEnvoy har utvidet porteføljen sin? Book et møte med teamet hos SecurEnvoy slik at dere sammen kan se på mulighetene dere har for å videreutvikle samarbeidet og motta en belønning for tiden du tar deg! Er du interessert i kampanjen? Kontakt oss i dag!

Løsninger:

Identity and Access Management (IAM)

Gjør kompleksitet enkelt. Effektiv og sikker løsning for identitet- og tilgangshåndtering for alle forretningsutfordringer. Rask å distribuere, enkel administrasjon og en intuitiv brukeropplevelse!

Data Loss Prevention (DLP)

Oppdager, klassifiserer, identifiserer og beskytter dataene dine. Hvilken som helst data. Hvilken som helst lokasjon. Uansett plattform. Komplett og omfattende databeskyttelse. On-prem og i skyen. SecurEnvoy DLP hindrer tap av data fra malware, innsidetrussel og menneskelige feil.

Multi-factor Authentication (MFA)

For selskaper som tar autentisering på alvor. SecurEnvoy tar MFA til neste nivå. Enkelt, effektivt og fleksibelt. I nærmere 20 år har SecurEnvoy vært i forkant av MFA-innovasjon, det er bevist av tusenvis av kunder!

Data Discovery Essentials (DDE)

Data Discovery Essentials for en hver organisasjon! Forstå dataene dine raskt - Effektive og brukervennlige oppdagelse av data for datasynlighet i en heldigital verden!

MSP

Du kan levere produktene til SecurEnvoy som en tjeneste til dine kunder. Ved å bruke deres nettverk, eller nettverket til deres teknologipartnere hjelper du kundene dine å maksimere driftseffektiviteten. Dette er en gylden mulighet for deg som partner å kunne administrere sikkerheten til både små og store kunder.

 
Lær mer om SecureIdentity-plattformen og hvordan SecurEnvoy kan bidra til å holde virksomheten din sikker!

Aktiviteter

    

SECURENVOY-TEAMET HOS INFINIGATE:

Kjell Anders Berg

Vendor Manager

+47 93 01 68 09

E-post

Erik Skinstad

Senior Security Consultant

+47 93 01 68 18

E-post