Fortinet

Security-Driven Networking for a Hyperconnected World

Bransjens beste og kraftigste cybersikkerhetsplattform

Fortinet sikrer de største virksomhetene, tjenesteleverandøren og offentlige organisasjoner over hele verden. Fortinet gir sine kunder intelligent, sømløs beskyttelse over den ekspanderende angrepsoverflaten og makten til å påta seg stadig økende ytelseskrav – i dag og i fremtiden. Bare Fortinet Security Fabric-arkitekturen kan levere sikkerhet uten kompromisser for å håndtere de mest kritiske sikkerhetsutfordringene, enten det er i nettverk, applikasjoner, i skyen eller i mobile miljøer.


Fortinets Løsninger:

Bild


Fortinet Store

Her kan du kjøpe direkte, stille spørsmål om produkter og samle inn omfattende informasjon, inkludert oppdateringer om tilgjengelighet i sanntid. Butikken finnes i den nye partnerportalen vår, ID Connect. Koble til.

Fortinet Fast Track

Infinigate har nå gleden av å invitere til Fortinet Network Security Fast Track, med tema Getting Started with the FortiGate Firewall. Ved å investere 4 timer vil du som deltaker være i stand til både installering og administrasjon av Fortinet FortiGate og ha grunnforståelse for Fortinet Security Fabric.

Infinigate inngår distribusjonsavtale med Fortinet i Norge

Fortinet er en global leder innen brede, integrerte og automatiserte cybersikkerhetsløsninger. Dette styrker Infinigates satsning og investering innenfor cybersikkerhet!

SD-WAN - FREMTIDENS NETTVERK

Secure SD-WAN fra Fortinet hjelper selskaper med å møte utfordringene og leverer konsekvent og smidig nettverks- og sikkerhetsinfrastruktur som holder tritt med det dynamiske skymiljøet på tvers av hybride skymiljøer.

Har Ransomware kommet for å bli?

Ransomware vokser raskt, delvis på grunn av utvidelsen av Ransomware-as-a-Service. Lær om trender, distribusjonsmetoder og typer angrep i denne whitepaperen fra Fortinet.

Fortinet gjør det mulig for partnere å levere bred og integrert sikkerhets- og nettverkstjenester til sine kunder!

Secure SD-WAN Service       SOC Service    

   Cloud Security Services       WAF as a Service

Fortinet Complete Cybersecurity Platform

Fortinet Security Fabric er bransjens beste cybersikkerhetsplattform, drevet av FortiOS, med et åpent økosystem. Det spenner over den utvidede digitale angrepsflaten og syklusen, og muliggjør selvhelbredende sikkerhet og nettverk for å beskytte enheter, data og applikasjoner!

Les mer

Kontakt Fortinet-teamet hos Infinigate!