Trend Micro

THE ART OF CYBERSECURITY

Sikkerhetsløsninger som sikrer selskaper over hele verden

Sikrer brukernes aktivitet, alle applikasjoner og alle enheter. Beskytt de virtuelle og skybaserte miljøene. Server-sikkerhet i verdensklasse for ditt moderne datasenter. Trend Micro har et omfattende utvalg for å sikre IT-miljøene hos alt fra små til store selskaper. 

Trend Micro Webside     Trend Micro Partner Portal      Trend Micro Webshop      Trend Micro MSP

    

Bild


Trend Micro Store

Her kan du kjøpe direkte, stille spørsmål om produkter og samle inn omfattende informasjon, inkludert oppdateringer om tilgjengelighet i sanntid. Butikken finnes i den nye partnerportalen vår, ID Connect. Koble til.

Trend Micro TXOne Partner Enablement

Trend Micro ønsker å invitere deg til en 2-timers introduksjonsserie på vår TXOne-portefølje, for å ta deg onboard som en OT Security Specialist.

Viktige ressurser til deg som Trend Micro-partner

Ønsker du å bli bedre kjent med partnerportalen til Trend Micro? Kanskje trenger du hjelp til produktaktivering? Infinigate har samlet de viktigste linkene du som partner trenger for å lykkes med Trend Micro.

XDR - Cross Layer Detection and Response Demo

Inviter kundene dine til å delta på denne korte demoen. Lær fordelene med å kombinere email med endepunktdeteksjon og respons. Trend Micros sikkerhetsekspert diagnostiserer et angrep og finner raskt ut hva som skjedde, hvordan, til hvem, og hva som må gjøres videre.

Trend Micro Cloud One gjør sikkerhet i skyen enklere

Alt-i-ett-sikkerhetsplattformen for skyen - Cloud One er en plattform for sikkerhetstjenester for selskaper som bygger sin plattform i skyen.

MSP

Trusler endres og tilpasses stadig. Derfor trenger du en sikkerhetspartner som ikke bare oppdager nye trusler tidlig, men også en partner som gir deg et sett med nettverkssikkerhetskontroller slik at du bedre kan beskytte kundene dine. Kunnskap om cybersikkerhet er mangelvare, og derfor trenger du en partner som gir deg sikkerhetseksperter som brenner for suksessen din. Dette gir kundene dine frihet til å utvikle seg og oppnå mer når virksomheten fortsetter å vokse. 

MSP Portal

The Art of Cybersecurity

For å feire cybersikkerhet som en kunstform, ga Trend Micro verdensberømte kunstnere til å gjøre sikkerhetsdataene sine til kunstverk. 

KONTAKT VÅRT TREND MICRO-TEAM

Vincent Thue

Infinigate AS
Team Manager Sales

Nicolas Robertson

Infinigate AS
Team Manager Tech

Kyrre Falck

Infinigate AS
Sales Specialist

+47 41 51 66 06

E-post

+47 92 45 11 80

E-post

+47 40 23 28 27

E-post