Trend Micro

THE ART OF CYBERSECURITY

Sikkerhetsløsninger som sikrer selskaper over hele verden

Sikrer brukernes aktivitet, alle applikasjoner og alle enheter. Beskytt de virtuelle og skybaserte miljøene. Server-sikkerhet i verdensklasse for ditt moderne datasenter. Trend Micro har et omfattende utvalg for å sikre IT-miljøene hos alt fra små til store selskaper. 

Trend Micro Webside     Trend Micro Partner Portal      Trend Micro Webshop      Trend Micro MSP

    

XDR - Cross Layer Detection and Response Demo

Inviter kundene dine til å delta på denne korte demoen. Lær fordelene med å kombinere email med endepunktdeteksjon og respons. Trend Micros sikkerhetsekspert diagnostiserer et angrep og finner raskt ut hva som skjedde, hvordan, til hvem, og hva som må gjøres videre.

Trend Micros sikkerhetsspådommer for 2021

Hendelsene i 2020 har skapt langvarige endringer for arbeidsmiljø over hele kloden, og åpnet for nye angrepsveier for cyberkriminelle. Cybersikkerhet vil hjelpe bedrifter og vanlige brukere tilpasse seg trygt til nye forhold.

MSP

Trusler endres og tilpasses stadig. Derfor trenger du en sikkerhetspartner som ikke bare oppdager nye trusler tidlig, men også en partner som gir deg et sett med nettverkssikkerhetskontroller slik at du bedre kan beskytte kundene dine. Kunnskap om cybersikkerhet er mangelvare, og derfor trenger du en partner som gir deg sikkerhetseksperter som brenner for suksessen din. Dette gir kundene dine frihet til å utvikle seg og oppnå mer når virksomheten fortsetter å vokse. 

MSP Portal

The Art of Cybersecurity

For å feire cybersikkerhet som en kunstform, ga Trend Micro verdensberømte kunstnere til å gjøre sikkerhetsdataene sine til kunstverk. 

KONTAKT VÅRT TREND MICRO-TEAM

Vincent Thue

Infinigate AS
Team Manager Sales

Nicolas Robertson

Infinigate AS
Team Manager Tech

Infinigate AS

Infinigate AS
Sales Specialist

+47 41 51 66 06

E-post

+47 92 45 11 80

E-post

+47 40 23 28 27

E-post